KARIN DÜZLEŞTİRİCİ HAREKETLER

EVEEEETTT ...YAZ GELDİİ ...BÜTÜN YAZ OTURDUK ŞİMDİ SPOR ZAMANI :)))) NEDEN KIŞ BOYUNCA YAPMAYIZDA SIKIŞTIĞIMIZ ANDA YAPARIZ ONUDA BİLMEM .BİR DE HEMEN SONUÇ BEKLERİZ .MAALESEF BEN ÖYLEYİM SİZİ BİLMEM.
ŞİMDİ HAREKETLERE GEÇELİM.

YAN ŞINAV:
Sol kolunuzun dirsek altı bölümünü destek olarak kullanarak yan olarak uzanın. Omzunuz, dirseğinizi geçmesin. Dizlerden kırın ama üst bacaklarınız ve gövdeniz bir hizada olsun. Sağ kolunuzu sağ yanınıze serbestçe bırakın.Omurganız düz bir hat oluşturuncaya kadar kalçalarınızı kaldırın. 5' kadar sayıp pozisyonu koruyun ve ardından vücudunuzu yere indirin. Aynı hareketi 5-10 kez tekrarladıktan sonra diğer yanınıza uzanın. 4 hafta sonra, aynı hareketi 10'a kadar sayarak yapın.
TERS MEKİK:
Dizleriniz havada, elleriniz başınızın altında ve ayak bilekleriniz birbirine kenetlenmiş olarak sırt üstü yatın. Karın kaslarınızı gerip, dizlerinizi omuzlarınıza doğru çekerek, kalçanızı yerden kaldırmaya çalışın.Aynı zamanda baş ve omuzlarınızı da kaldırmaya çalışın. Eğer beceremiyorsanız, başlangıç için kalçanızı kaldırmakla yetinin. 2'ye kadar sayıp aynı pozisyonda kalın. Aynı hareketi 8-12 kez tekrar edin.

STANDART MEKİK:

Sırtınız düz, dizleriniz kırık ve elleriniz başınızın altında olacak şekilde uzanın. Topuklarınız yere basarken, ayak parmaklarınız da yukarıyı gösterecek şekilde havada olsun. Vücudunuzu yerde tutarak karın kaslarınızla direnç uygulayın.Karın kaslarınızı gergin tutarak, omuzlarınız yere değmeyecek şekilde, vücudunuzun üst kısmını kaldırın. Çenenizle göğsünüz arasında bir tenis bolu taşıyormuşsunuz gibi, başınızı göğsünüze doğru bastırın. Başlangıç pozisyonuna geri dönün. Aynı hareketi 8-12 kez tekrarlayın. 1 ay sonra bir set daha ekleyin.
-
HAFTADA 4 GÜN 15 DAKİKA YAPILACAK.ÇOK DEĞİL BENCE
TAM İSTEDİĞİNİZ SONUCU 2 AY SONRA ALABİLİRSİNİZ DİYOR .BİRAZ SABIR.








4 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

Canımmm çokk tşkr ediyorum paylaşımın içinn inan çok ihtiyacım vrdııı:))
Çuan pc karşıma alıp yapıyorum hemen:)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Canım sen ne yaptın yaz bitecek 2 ay sonra..
Şaka bir yana her zaman hayatımızın içinde olmalı spor.
Sevgiler

Unknown dedi ki...

hızır gibi yetişiyorsun bana.benim dogumdan sonra çok kilom kalmasa da karnım kaldı.gerçi ben hareket yapmaya çalışınca bizim ufaklıkta karnıma oturuyor ama dur bakalım belki yapabiliirm.

keskinli dedi ki...

canim cok sagolsin paylasimin icin
yaz geldi iyice kilolalardan kurtulmak cabasindayim:))
sevgiler topragam hayri günler

Yorum Gönder