BU İNSANLAR AKILLANMAZ


Biri 9 biri 6 biride 1,5 yaşında aileleri arabada bırakıp alışverişe gitmişler.Eee sonucunu sizde tahmin edebilirsiniz 9 yaşındaki oynamak için dışarı çıkıyor diğerleri arabanın içinde kapalı kalıyor burası Mersin hava sıcaklığı 40 derece yaa yavrularımın ölümden dönmüşler.Allahtan çocuklar arabanın camına vurarak alarmı çalmasına sebep olmuş ve otopark görevlisi camı yerinden çıkararak çıkarmış çocukları .
Her yaz böyle haberler çıkıyor ama insanlarımız aldırmadan ve bence keyfine alışverişe çıkarak bu çocukların ölümüne bile neden olabilecek bir akılsızlıkla arabalarda çocukları bırakabiliyorlar.
Çocuklarla alışverişi sevmiyorsan niye yanına alırsın bırak birine ,bırakacak kimsen yoksa çıkma alışverişe biz nelerimizden vazgeçiyoruz onlar için BU İNSANLARIN BU RAHAT TAVIRLARINI ANLAYAN VARSA HELAL OLSUN DİYORUM.
Alıntı :mynet

3 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

İçler acısı bir durum...
Annen babalar çok bencil oluyorlar bazenn....
Hayırlı cumalar canım...

feyzanın dantelleri dedi ki...

anne baba olmak sevgi özveri fedakarlık ister herseyden önce yavruları.onlara sahip olmak her türlü tehlikeden korumak..demek her kez olamıyor bırak alısverisi dünyaları verseler bir an yalnız bırakmam. kızım 14 oglum 10 yasında bir gün bile evde yalnız bırakmadım. o.cocukları o sekilde görünce agladım.diyecek cok söz varda.Allah akıl versin o aileye... sevgi ile kalın

minik kuzucukkk yasmin suuu dedi ki...

ayyy içim ürperdi walla resmi görünce, allahım korumuş yaa şükürki.

Yorum Gönder