AŞKIM O BENİM


Yaaaa ben bu yazıyı yazıyosam yine çok özlemişim demektir.Gün içinde telefon konuşmalarımız bile yetmiyor artık.Telefon dedim de eskiden anlamsız sözlerini duymak için can atardım şimdi ise anlamlı sözcükleri için .bugünkü diyoloğumuz aynen şöyle
-nasılsın kızım
-iyiyim anne sen
-iyiyim annecim seni çok özledim
-bende seni çok özledim anne
-oyunmu oynuyosun
-evet anne liylayla oynuyoruz
-tamam annecim çok öpüyorum
-bende annecim, acele etme anne tamam mı ( ne demek istediğini anlayamadım:))
-niye annecim
-sen acele etme
-peki annecim hadi hoşçakal
-hoşçakal anne
arkasından bi çığlıkkkk
-babanneee annem kapattıııı kapaaatttt

bütün gün yanında olmak için neler vermezdim.Geçen tv'da konuşuyorlar İkbal soyadını hatırlamıyorum şimdi. anlatıyo yavrusuyla geçirdiği zamanı konuğuda ne güzel diyor zaman ayırabiliyorsunuz İkbal hanımda diyoki evet diyo artık çok zaman ayırabiliyorum. Konuğa diyo ki bide zaman ayıramamak sizin seçiminiz .Kafamda kocaman bir ACABA çalışmak benim seçimimmi yoksa hayatın şartlarımı .Hala karar vermiş değilim .Acaba sadece eşimin maaşıyla geçinmek mi yoksa iki maaşla daha güzel ve daha iyi bir gelecek için çalışmak mı ? Ben katılmıyorum İkbal Hanım'a bu benim seçimim değil bende her anne gibi çocuğumun yanında olup akşama kadar onun her nazını çekip akşama kadar onunla olmak isterdim.
Amaaannn nerden nereye geldim neyse bugün aklımda hiç çalışmak yokkkk yarın tatil yaaa bugünden girdim moduna galiba dün tüm işlerimi halledip bugünde günlük işlerimi halledip şuan keyif yapıyorum:)))))

Kızım ilk defa güneş yaptı.Bu da tarihe geçsin:))))))
 Tabi ben fotoğraf  makinasını kapıp gelene kadar üstüne çizikler çizmiş bile:)) olsun buda güzel

1 yorum:

Eylm-Sdnz dedi ki...

çok güzel yapmış güneşi:))diyaloglarda süper:))

Yorum Gönder