AYAĞIMI KIRDIM :(((


Tam dedim doğum iznime ayrıldım ayağımı kırdım.Gezmek tozmak neyime değil mi ?  Moralim çok bozuldu ama Allah'dan alçı 2 hafta duracak.

Ayder'e gidelim dedik aslında canım hiç istemiyorduhem eşim için hemde kızım için gittim. Gezimizin sonuna kadar herşey çok iyiydi.Artık eve dönmek için kalktık ben elimdeki çantaları verdim arkamı dönüp bir adım attım sağ ayağım ters döndü nasıl oldu anlamadım.O nasıl bşr ağrıydı.Düştüğüm yerde kaldım .Herkes başıma geldi ama ben ayağa kalkamıyordum kaç dakika öyle oturdum bilmiyorum hemen buz getirdiler sonra kalkabildim.Ayder'de sağlık ocağı filan yokmuş o kadar turistin gittiği yerde nasıl bir sağlık kuruluşu olmaz şoktayım hala.Eşim hemen en yakın Devlet Hastanesine götürdü. Arabadan indim tekerlekli sandalyeyle içeri götürdüler Acildeki doktor ayağımı bi baktı hemen röntgen yüzüme bakma zahmetini gösterse hamile olduğumu anlamak çokta zor değil diye düşünüyorum.
Eşim hemen hamile ama dedi
haa öylemi o zaman bi ağrı kesici .Haa onuda vuramayız
Ama dedim yaa ayağım kırıksa (sustu öylece suratımı bakakaldı) bir merhem vereyim ben
İyi ver bakalım.
Doktorumu aradım hemen hastaneye git asistanım bebeğe baksın dedi.Allah'a şükürler olsun bebişimde hiçbirşey yokmuş.Kalça üstüne düştüğüm için bebeğim korunmuş.pıt pıt kalbi atıyordu.Eşim dedi burdaki acile bide gidelim tamam dedim.
Aciline gittik.bekle bekle bütün kafasını,ayağını, elini kolunu kıranda ordaydı.Okadar kalabalıktı ki ama mecburen bekledik.Doktor geldi yine yüzüme bakmadan şişen yere bi iki bastırdı gitti eşimde arkasından hemen röntgen eşim ama hamile haa ozaman geçici bir kısa atel takalım .Ne yapıcaz mecburen kabul ettik.PAnsuman odasında bi yarım saat bekledik bana artık fenalık gelmek üzereydi ki aldılar beni .Ayağımın arkasından bir alçı koydular ve sardılar ayağım o kadar ağır oldu ki zaten kendimi taşıyamıyorum ayağımı oynattıkça kırılan yere alçı ağırlık yaptı ve ağrım iyice arttı .Eşime dedim yarın bir ortopediciye gidelim diye en azından röntgensiz anlar herhalde .Aslında doktorum dedi ki bu haftalarda bebişin artık kemikleri geliştiği için bir sorun olmaz ilk haftalarda röntgene izin vermiyoruz diye ama işte insan karar vermekte o kadar zorlanıyor ki.Ertesi gün gittik doktora acilde yapılan alçıyı çıkardı bu alçıyla senin ayağın düzelmez dedi (sinirlerim iyice yıpranmıştı) baktı baktı bir röntgen çektirmemiz lazım o da bir kadın doğumcuyu aradı kurşun yelek giydirirseniz çekebilirsiniz dedi (o da ayrı bir macera)
Neyse giydim kurşun yeleği aman Allah'ım ne kadar ağır bişeydi ayağımı yukarı kaldırmam istendi eşim beni bir yandan kaldırmaya çalışıyor sol ayağıma kramp girdi o sırada var yaaa ..... neyse en sonunda çekildi kırık varmış :((((
Doktor dedi ki yeni bir alçı çıktı plastik hakikaten o kadar hafif ki anlatamam size aklınızda olsun Gerçi devlet karşılamıyor fiyatı 50 TL.
Benden bugünlük bu kadar öylece kızımla evde oturuyoruz işte.Dün eşim kahvaltıya götürdü bizi bi hava aldık Bugün ağrım daha fazla :(((((

Hekesin Berat Kandili mübarek olsun.Benim içinde dua edin hemen iyileşeyim...

7 yorum:

fuat gencal dedi ki...

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.(Çok geçmiş olsun Mevlam tezden şifa versin inşaallah.)

Saygılarımla.

Unknown dedi ki...

hayretler içinde okudum inanırmısın?çok geçmişler olsun.umarım tez zamanda iyleşirsin.kandilin hayırlı olsun.

Burcu.. dedi ki...

Çok geçmiş olsun yaa.
Neyse gene de Allah korumuş diyeceğim snei de, bebişini de.

gullesu dedi ki...

dostlar çok teşekkür ederim.(Amin)

annesiningülü dedi ki...

canım bütün dualarımız senin ve bebişinle
allahtan daha kötü birşey olmamış canım
çok çok geçmiş olsun

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun canım..allah daha beterinden sakınsın..bende ameliyat olacağım çarşamba,allah dualrımızı kabul etsin,hayırlı kandiler..

Selma dedi ki...

Geçmiş olsun. herhangi bir ihtiyacın olursa alo de yanındayım. Nasılsa evdeyim.

Yorum Gönder