KIZIM SAÇINI PİRELER YİYECEK:((



4 yaşında kanser olan bir kız çocuğu :((( Omiriliğine giden sinir hücrelerinde tümörler tespit edildi.%95 'i iyi huylu %5 İ kötü huylu.Riskli bir  ameliyat olması gerekiyordu oldu, ameliyat sırasında kalbi durudu doktorlar yine tutundurdu onu hayata .Güçlü kızımız zaten, keskin bakışlarından belli .Riskli bir bölgede olduğu için hepsi temizlenemedi şubatta kemoterapi görmeye başladı.Anne işinden ayrıldı bende olsam aynısını yapardım.Kızının her ne kadar tedaviye ihtiyacı olsada desteğede ihtiyacı vardı.Saçları dökülecekti mini Feride'nin anne  ''saçlarına pireler yiyecek '' diye kızını hazırladı tedaviye.Saçları döküldükçe Minik Feride üzüldü .Anneye bir soru sordu ''senin saçlarını neden pire yemiyor'' .Anne anlamıştı annelik duygusuyla gitti saçlarını sıfıra vurdurdu.Artık onunda saçlarını pireler yemişti.Babada onları görür görmez vurdu sıfıra .Şimdi minik Feride'nin saçları ne zaman çıkarsa anne babada o zaman saçlarını uzatacaktı.Allahım acil şifalar ver minik yavruya



5 yorum:

Unknown dedi ki...

amin allah yardımcısı olsun inşallah

annesiningülü dedi ki...

allah kimseye vermesin
hele yavrularımıza hiççç :(

Unknown dedi ki...

tüylerim diken diken oldu.Allahım kimseye evladının acısını göstremesin.Ve minik feride ve diger bütün çocuklarımız biran önce şifa bulsunlar.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Nerede varsa Allah şifa versin.

Naile dedi ki...

Merhabalar. Araya başka şeyler girince ödüle geri dönmeyi unuttum. Şimdi aklıma gelmişken hemen bir teşekkür edeyim dedim. İlk fırsatta yayımlayacağım inşallah.

sevgiler..

Yorum Gönder