BEYAZ LAHANA,MAYDANOZ,LİMON SUYU KÜRÜ


Tokluk duygusu da hızlı bir şekilde gelişir.


Ruh sağlığının ne kadar güçleniyor Böylece sıkıntıdan dolayı fazla yemek yemek de ortadan kalkar


Kür tamamlandıktan sonra kolayca tekrar kilo alma yatkınlığın da olmayacaktır ve kilonu uzun bir müddet koruyabildiğini göreceksin.


.Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave et. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynat. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet taze yeşil maydanozu gövde saplarıyla beraber ilave et ve kasıkla içeriğin iyice karışmasını sağla ve tekrar ağzım kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam et. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapat ve ılımasını bekle. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayır. Kasık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağla. Cam kaba ayırdığınhaşlama suyunu dilersen üçe bölerek sabah, öğle ve aksam içebilirsin. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsin. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsan öğünlerden en erken iki saat sonra içmelisin. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kasığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığın lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etme. İçeceğin miktar kadarına iki yemek kasığı taze limon suyu ilave edilmelidir. Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır.


Yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama + üç gün ara + yedi gün uygulama seklinde toplam 21 gündür.


Bu kürü yılda iki-üç kez uygulayabilirsin. Özellikle bahar aylarına girerken gelişen bahar yorgunluğuna karşı da mükemmel bir önleyicidir. Kıs aylarında alınan kiloları bahar mevsimine girerken bu kür sayesinde hem kolaylıkla verebilir, hem de bahar yorgunluğuna bağlı şikâyetleri de yaşamamış olursun.

0 yorum:

Yorum Gönder