BURÇLAR VE KADINLAR

Koç Burcu Kadını

Koç burcu kadını dürüst, kavgacı, enerjik, ilişkilere ve özgürlüğüne düşkün birisidir. Daima ailesini yücelterek konuşmayı sever. Kusurlu tarafı kıskanç ve kibirli olmasıdır. Eşinden kendisini övmesini bekler ve onun başkasını övmesine tahammül edemez. İyi bir ev sahibesidir ve kocasını yönetmeyi becerir. Böyle bir kadın agresif, çok romantik ve kendisine hayran olandan hoşlanan biridir.

Boğa Burcu Kadını

Bu kadın uyumlu tabiatlı, kocasının sözünü dinleyen, açık sözlü ve kendi fikrine bağlı birisidir. Böyle birisi sanat alanlarında kabiliyetlidir ve ikili ilişkilerden hoşlanır. İyi bir ev sahibesidir ve aynı karşılığı bekler. Evini süslemek, donatmak ve temiz tutmak meylindedir. Aşkta bağlı ve dürüst davranır. Sevgide sıcak ve içtendir ve yuvasında huzur sağlar. Bu kadınlardan boşananlar çok seyrektir. Çok iyi bir eş ve anne olur. Kocasından şüphe etse bile duygularını saklı tutar. Uyumlu evlilik yaşamına düşkündür

İkizler Burcu Kadını

Bu kadınlar çabucak arkadaşlık kurarlar ama, kusur bulan mizaçları nedeniyle kalıcı bir dostluk kurmaları zordur. Değişimden hoşlanırlar ve olumlu olacağını hissederler. Başarılı ve güzel bir evlilik yaparlar. Gezmekten ve yolculuklardan hoşlanırlar. Eğer kocaları da kültürlü ise büyük zevk duyarlar. Konuşmaları sert ve mizaçları tutkuludur. Karakterleri kuşkucu ve savurgandır. Evlerini dekore etmeyi severler. Yaşamda pek çok değişiklik yaşarlar. Karşı cinsin uyumu veya uyumsuzluğu sonucunda bazen mutlu bazen mutsuz olurlar. Gizli ilişkiler ve aşk maceraları onları çeker ve kayıplarının nedeni de bu tutku olur.

Yengeç Burcu Kadını

Yengeç kadını aşkta samimi ve candan mizaç ve kocasına bağlılık verecektir. Bu kadın çocuğuna düşkün, ilişkiden zevk alan, dürüst ve erdemli, kibar ve nazik, kültürlü ve kolay değişmeyen kafaya sahip olur. Çok iyi bir anne olur. Kendini esirgemez, duygulu, görevine bağlı, sabırlı ve bağışlayıcıdır. Dost ve sempatik olduğundan kocasına yardımcı olur ve duygusal kuvvetini destekler. Bunların hayatı aşk olmayınca monotonlaşır. Aşkta fedakar ve sadık olur fakat kendi fikirlerini eşine baskı yapmaya çalışmaz. İlişkilerde içten, dürüst ve namusludur. İnatçı ve azimli bir kişiliği vardır

Aslan Burcu Kadını

Bu kadın geniş yürekli, yüce gönüllü ve açık elli biridir. Atılgan ve tartışmayı seven birisidir ama sevimlidir. Başkalarına yardımı sever, açık fikirli ve açık sözlüdür. Hırslı ve ülkücüdür. Evini mükemmel yönetir ve dünyanın evindeki kurallara uymasını ve hayran olmasını bekler. Dayanıklı sevgisi ile kendini feda eder. Başkalarına gösterdiği hoşgörü ve yardımın karşılık görmesini beklemez. Sabit fikirler, yönetme arzusu ve çalışkanlık mizacının özellikleridir. Sevdiğini kontrol altında tutmak ister. Derin bir sevgi, ideal aşık, ateşli ve tutkulu bir kadın olarak göze çarpar. Aslan burcu kocasının karşı cins tarafından beğenilmesine şaşırmaz. Başarılı bir sosyal işçidir ve olumlu ve seçkin bir yere gelmek için uğraşır.

Başak Burcu Kadını

Başak kadınının gözlerinde dürüst ve sevecen bir bakış verir. Uyumlu mizacı vardır, dürüst ve temiz yüreklidir. Sanat alanlarında yeteneklidir. Çekingen olduğundan sevgisini eşine açıklayamaz. Zekayı aşka tercih ederler ama sevgi ve duyguları eleştirmezler. Başkalarına yardım etmek, erdemli işlerle uğraşmak, gezmek ve yer değiştirmek onların temel mizaçlarıdır. İnançlıdır, kurallara bağlıdır ve tanrı korkusu taşır. Evlerini biraz abartılı tarzda düzenlerler. Fazla tutkulu sayılmazlar. Mutlu ve hoş bir evlilik ararlar.

Terazi Burcu Kadını

İyi bir düşünür, tarafsız ve yansız davranan ve en adil yargılayıcıdır. Yaşamlarının erken yıllarında evlenirler. Zeki ve anlayışlı, nazik ve adil biridir ve barış arayışındadır. Seks hayatını sever ve aşk ilişkilerinde uzmandır. Eşlerini seks ve tutku yolu ile tutsak ederler. Parfüm düşkünlükleri, tenlerine bakmaları karşı cinsten hoşlanmaları ve cinsellikten zevk duymaları onların özellikleridir. Ayrıca eğlenceyi, konforu ve lüks yaşamı da severler. Kendilerini kontrol etmesini bildiklerinden karşı cins ile gayet rahat bir ilişki içine girebilirler. Çok tutkuludur ve aynı karşılığı bekler. Bu konuda hayal kırıklığına uğrasa da boşanmayı aklına getirmez.

Akrep Burcu Kadını

Akrep kadını eşit davranır ve aynı içtenliği gösterirse yaşamdan zevk alır. Kocası da akrep doğumlu ise talihli sayılır. Davranışları tepkiseldir, kabahatlerini gizler, hünerli ve kararlıdır. Büyüklerle uyumludur, iyi varlık sahibi olur. Çok sıkı çalışır fakat aniden sakinliğini kaybederek kendini unutur ve sert karşılıklar verir. Kendilerini yönetmek isteyenlere karşı sempatik değildir, hükmedicidir ve karşı taraftan kibarlık bekler. Aşkta yoğun, dinamik ve enerjiktir. Kendisine alaka gösterilmesini, kompliman yapılmasını bekler ve bunları bulamazsa ilişkiden bıkabilir. Kendisinin eleştirilmesine ve söz edilmesine tahammül edemez. Kendilerini yönetmek isteyenlerden hoşlanmazlar. Konforsuz ve rahat olmayan bir yaşam düşünemezler ve evlerini çok güzel dekore ederler. Mutluluğu yaratan ve başarıyı elde eden insanlardır.

Yay Burcu Kadını

Bu kadın kendisine emir verenden hoşlanmaz. Bir yerde durmasını sevmeyen ve devamlı hareket arayan tiplerdir. Yakın akrabalarından hoşlanmaz ve karşı cins ile yakın ve dostça ilişkiler kurar. Yardımsever, inançlı, iyi bir ev kadını ve annedir. Yapıcı ve uyumlu olur ve eşinin sözünü dinler. Başkalarının meselelerine burnunu sokmaz. Sakin, akıllı, yetenekli, kibar, düşünceli ve ılımlıdır. Kocasına yardımcıdır ve güvenilir, erdemli, hoş insan sayılır. Yay burcu doğumlu bir eş bulursa talihli sayılacaktır. İnançlarına bağlılıktan, kurallara uyulmasından ve açık kalplilikten hoşlanır. Bağışlayıcı bir karakteri vardır.

Oğlak Burcu

Kadını Oğlak kadını tutucu sayılır ve asla engellere ve zorluklara aldırmadan başarıya doğru emin adımlarla yürür. Çalışkan ve gayretlidir. Uyumlu, dürüst ve erdemlidir. İsim sahibi olmayı, itibar kazanmayı, şöhret ve paraya kavuşmayı arzu eder. Kararlı ve ağır bir tarzda para biriktirir fakat parayı savurmaz. Erken evlenmeye karşı değildir ve fazla çocuk sahibi olmak istemez. Görevlerine bağlıdır ve prestij arar. Geniş fikirli ve nüktedandır. Pek geniş arkadaş çevresi olmaz. Oğlak kadınları duygusal değildir ve karşı cinse ağır ve dikkatlice yaklaşırlar. Bu konuda cesur ve atılgan değillerdir ve ilişkide liderliğe oynamazlar. Eşlerini seçmeleri uzun bir zaman alabilir. Çocuklarına fazla karışmazlar ama belirli bir sınırın ötesine geçmelerine izin vermezler. Onlara karşı gösterişsiz ve içten bir sevgileri olur. Yönetimlerinde bencildirler.

Kova Burcu Kadını

Bu kadın geleneklere aldırmaz. Eğer eşi ona ayak uyduramazsa, onu değiştirmekten kaçınmaz. Çok insancıl, kibar, sempatik ve yardımseverdir. Cömert ve ince biridir. Hastalıklardan çabuk etkilenir. Bu kadın çok sosyal biridir ve evi güzel döşenmiş, antikalarla süslenmiş ve moderndir. Akrabalarına karşı görevlerini yapmaktan kaçınmaz. Çevrelerinde ilişki kurduğu aynı sosyal yapıya sahip çeşitli insanlar vardır. Bu kadın sevgi ve romantizme açık değildir. Seks ilişkileri de soğuktur. Bazen bu konuda anlaşılmaz olurlar. Hatta bencil bile sayılır ve eşinin onu anlamasını ve çok özen göstermesini bekler. Yuvasında uyum ve mutluluk olmasını bekler. Bu kadın genel olarak filozof görünüşlüdür. Evlilik hayatı, arada bir gerilim ve sürtüşmeler olmasına rağmen anlayış, sevgi bağı ve şefkat görünümü içinde geçer.

Balık Burcu Kadını

Böyle bir kadın eşinde güzellik, zeka ve sanat kabiliyeti arayacaktır. Kuşkucu ve kıskançtır ve kocasına düşkündür. Onun sözünü dinler. Aşk rüyaları olduğu halde kendisi seçmekte özgür değildir. Kuruntulu mizacı aşkta gerginlik oluşturur. Bazen isteksiz ve gönülsüz görünür ama, diğer zamanlarda kendini adayan, hayran, tutkulu, duygulu, kibar, sempatik ve dürüst olur. Buna rağmen huysuz, ters ve günü gününe uymayan birisidir. Çift karakterli bir burç olduğundan kadının da değişken bir tabiatı olacaktır. Romantik yanları daha çekicidir. İyi bir anne, mutlu ve sevgi dolu bir eş ve çok hoş bir ev kadını sayılır. Çevresindeki büyük bir arkadaş topluluğu vardır ve insanları kendisine çekmesini bilir. Aynı zamanda iyi bir ağırlayıcıdır.

1 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Yengeç burcuyum.
Teşekkür ederim.Sevgiler

Yorum Gönder