HANGİ AĞAÇTAN DÜŞTÜNÜZ?

CELTIC Astrolojisi ağaçlara dayanır.Buna göre doğduğunuz gün,hangi ağaçtan geldiğinizi ortaya çıkıyor.


DOĞUM ARALIĞI AĞAÇ CİNSİ
23-31 ARALIK ELMA AĞACI
01 - 11 OCAK KÖKNAR
12 - 24 OCAK KARAAĞAÇ
25 OCAK - 03 ŞUBAT SELVİ
04 - 08 ŞUBAT KAVAK
09 - 18 ŞUBAT SEDİR
19 - 28 ŞUBAT ÇAM
01 - 10 MART SALKIMSÖĞÜT
11 - 20 MART IHLAMUR
21 MART MEŞE
22 - 31 MART FINDIK
01 - 10 NİSAN ÜVEZ
11 - 20 NİSAN AKÇAAĞAÇ
21 - 30 NİSAN CEVİZ
01 - 14MAYIS KAVAK
15 - 24MAYIS KESTANE
25 MAYIS - 03 HAZİRAN DİŞBUDAK
04 - 13 HAZİRAN GÜRGEN
14 - 23 HAZİRAN İNCİR
24 HAZİRAN HUS
25 HAZİRAN - 04 TEMMUZ ELMA AĞACI
05 - 14 TEMMUZ ÇAM
15 - 25 TEMMUZ KARAAĞAÇ
26 TEMMUZ - 04 AĞUSTOS SELVİ
04 - 13 AĞUSTOS KAVAK
14 - 23 AĞUSTOS SEDİR
24 AĞUSTOS - 02 EYLÜL ÇAM
03 - 12 EYLÜL SALKIMSÖĞÜT
13 - 22 EYLÜL IHLAMUR
23 EYLÜL ZEYTİN
24 EYLÜL - 03 EKİM FINDIK
04 - 13 EKİM ÜVEZ
14 - 23 EKİM AKÇAAĞAÇ
24 EKİM - 11 KASIM CEVİZ
12 KASIM - 21 KASIM KESTANE
22 KASIM - 01 ARALIK DİŞBUDAK
02 - 11 ARALIK GÜRGEN
12 - 21 ARALIK İNCİR
22 ARALIK KAYIN

AÇIKLAMALARI ;

ELMA:(AŞK)Cazibeli,Fiziksel olarak dikkat çekici ve etkileyici.Hoş 1auraya sahip.Flört öz ve maceraperest ama hassas ve her zaman aşık 1tip.Sevmeye ve sevilmeye meraklı. Sadık ve hassas 1eş. Cömert.Bilimsel konulara yeteneği var.Bugün için yaşar.Hayal gücü yüksek.

DİŞBUDAK:(HIRS)Farklı 1çekiciliğe sahip,hayat dolu,talepkar,düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere k ulak asmayan biri. Hırslı,akıllı,yetenekli,kaderine hükmetmeyi seven,egoist olmaya elverişlidir.Ama ona güv enebilirsiniz.Bazen beyni kalbine hükmedebilir.İlişkileri çok ciddiye alır ve sadıktır.

KAYIN:(YARATICILIK)İyi 1zevki vardır.Görünüşe ve kendi görüntüsüne önem verir.Meteryalist sayılır.H ayatı ve kariyeri için çok ve düzenli çalışır.Ekonomiktir.Gereksiz risklere girmez.Makul 1tiptir.Diyet ve sporla fiziğine dikkat eder.

HUS:(ESİNLENME)Hayat dolu,ekliyeyici,elegan,arkadaş canlısı,gösterişten uzak,mütevazi,aşırılıktan hoşla nmayan,kaba şeylerden nefret eden biridir.Doğal ve sakin 1yaşamı tercih eder.Fazla tutkulu değildir.Hayalg ücü yüksek ve az hırslıdır.Sakin ve uygun ortamlar yaratır.

SEDİR:(GÜVEN)Zarif,her ortama ayak uydurabilen,lüksü seven,sağlığına dikkat eden,kendine güvenen,ba şkalarınada biraz yukarıdan bakan biridir.Kararlı,sabırsız ve başkalarını etkilemeyi sever.İyimserdir ve beceri klidir.Tek ve gerçek aşkını bekler.Çabuk karar verir.

KESTANE:(DÜRÜSTLÜK)Alışılmadık 1güzelliği vardır ve insanları etkilemek gibi 1derdi yoktur.Adil ve neşelidir.Doğuştan diplomattır.Çok kolay huzursuzluğa kapılır ama her türlü ilişkisinde hassasdır.Bazen olağandışı davranır.Sevgili bulmakta güçlük çeker.

SELVİ:(SADAKAT)Güçlü,fiziksel olarak kaslı,her ortama uyabilen,hayatla fazla uğraşmayan,hoşnut,iyi mser,paraya meraklıdır.Yalnızlıktan nefret eder.Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur.Ama sadı ktır.Moodu çabuk değişir.Kurallara boyun eğmez.Birazda ukela ve ilgisizdir.

KARAAĞAÇ:(ASİL)Müşfik,fiziksel olarak düzgün,giyimine dikkat eden,taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen,liderlik etmeyi seven ama kendisinin altta olmayı sevmeyen biridir.Dürüst ve sadık 1eştir.Başkaları için karar vermeyi sever.Cömerttir.Pratik zekası güçlü ve iyi 1espri anlayışı vardır.

İNCİR:(HASSASİYET)Çok güçlü,bağımsız,tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen,aile hayatına düşkü n,iyi 1baba ve hayvanseverdir.Sosyal 1kelebek gibidir.Espriden anlar,aylaklığı ve tembelliğide sever.Bencilliği vardır.Akıllı ve pratiktir.

KÖKNAR:(GİZEM)Sıradışı 1zevki vardır.Sofistike ve kadirsinastır.Güzel olan herşeyi sever.Dikbaşlı,çabuk moodu değiştiren,bencil olmasına rağmen kendisine yakın olanlarla ilgilenen biridir.Çok mütevazi olduğu s öylenemez.Hırslıdır ve memnun edilmesi zor 1sevgilidir.Çok arkadaşı vardır ve ona çok güvenebilirsiniz.

FINDIK:(OLAĞANÜSTÜ)Çekici,anlayışlı,insanları nasıl etkileyeceğini bilen,fazla talepkar olmayan,sosyal hayatta aktif ve girişken hatta dövüşken biridir.Popülerdir.Psikolojik durumu çabuk değişir.Kaprisli 1aşıktı r.Ama dürüst ve eşine toleranslı davranır.Kusursuz 1yargı yeteneği vardır.

GÜRGEN(ZEVK SAHİBİ)Cool 1güzel.Dış görüntüsüne ve bakımlı olmaya dikkat eder.Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür.Hayatı mümkün olduğunca kolay 1hale getirmeye çalışır.Disiplinli 1ha yat için kılavuzluk eder.İlişkilerinde kibardır.Farklı sevgililer bulmak ister.Duygularıyla ilgili olarak mutluluğ u yakalaması kolay olmaz.Çoğunluklada başkalarına güvenmez ve kararlarından asla emin olmaz.

IHLAMUR:(ŞÜPHE)Hayatın ona getirdiklerini kabul eder.Kavga ve tartışmadan nefret eder.Çalışkandır. Tembelliği ve bencilliği hiç sevmez.Streslidir.Yumuşak huylu ve merhametlidir.Arkadaşları için çekinmeden fedakarlık yapar.Becerikli olmasına rağmen bunları değerlendirmesini bilmez.Mızmızdır,kıskanç ama vefalıdır

AKÇAAĞAÇ(ÖZGÜR ZEKA)Hayal gücü ve orjinallikle dolu hiçde sıradan olmayan biridir.Utangaç,hırslı,g ururlu,kendine güvenen,yeni deneyimlere aç biridir.Genellikle sinirli ve gergin 1yapısı vardır.Hafızası kuvve tlidir.Çok kolay öğrenir.Aşk hayatı biraz karmaşıktır.Başkalarını etkilemeyi sever.

MEŞE:(CESARET)Sağlam yaradışlı,cesur,güçlü,bağımsız ve girişkendir.Acıma duygusu çok yoktur.İşini ş ans'a bırakmayı sevmez.Ayaklarını yere sağlam basmak ister.Hareketlidir.

ZEYTİN:(ERDEM)Makul biridir.Güneşi ve sıcak havaları sever.Kibar duyguları vardır.Agresyon ve şid detten kaçınır.Sakin ve toleranslıdır.Adalet duygusu gelişmiştir.Hassas kıskançlıktan uzak 1yapısı vardır.O kumayı ve sofistike insanlarla muhatap olmayı sever.

ÇAM:(TİTİZ)Uyumlu ilişkileri sever.Dinç ve güçlüdür.Nasıl rahat edebileceğini bilir.Doğal ve hareketli bi ridir.İyi 1partnerdir.Çok arkadaş delisi değildir.Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner.Herşeyden kolay vaz geçebilir.İdeali bulana kadar herşey geçicidir.Güvenilir ve pratiktir.

KAVAK(TATMİNSİZ)Fazla kendine güvenmeyen,sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir.Arkasını n güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever.Çok seçicidir.Genellikle yalnızdır.Artistik 1doğas ı vardır.Kin tutar.İyi 1organizatördür.Felsefik takılmayı sever.Ama her durumda ona güvenilebilen biridir.İli şkilerinide çok önemser.

ÜVEZ:(HASSASİYET)Dikkat çekici,neşe verici,bencillikten uzak,dikkat çekmeyi seven biridir.Hayata bağlı dır.Yerine ve duruma göre hem bağımlı hemde bağımsız olabilir.Zevklidir.Duygusal,hassas,tutkulu ve artisti k özellikleri vardır.İyi 1eş olur ama çok zor affeder.

CEVİZ:(TUTKU)Garip ve zıtlıklarla dolu biridir.Egoist ve agresiftir.Beklenmedik tepkiler gösterir.Asil 1ruhu vardır.Spontandır.Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur.Zor ve alışılmışın dışında 1eş'tir.Çok zor beğenir.Çok kıskanç ve tutkuludur.Sadece takdir eder.Uyum göstermek için fazla fedakarlık etmektende hoşlanmaz.İlgin ç stratejiler üretmeyi sever

SALKIMSÖĞÜT(MELANKOLİ)Güzel ve çok melankoliktir.Etkileyicidir.Güzel ve zevkli şeylere meraklıdır.S eyahat etmeyi sever.Hayalperesttir.Kaprisli ama dürüsttür.Başkalarının duygularına önem verir.Çabuk etki altında kalır ama beraber yaşanması zor biridir.Talepkardır.Sezgileride kuvvetlidir.Aşıkken acı çeker ama de mir atabileceği birini bulabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder